Projectkeukens voor 14 appartementen

Onlangs hebben wij 14 projectkeukens geplaatst voor de nieuwe appartementen in de Tuinbouwstraat in Groningen. Voorheen werd het pand gebruikt als garage, maar inmiddels is het pand omgetoverd tot 14 moderne appartementen. Deze appartementen variëren in formaat van 35 tot 90m2. Daarnaast beschikken een aantal van de appartementen over hun eigen dakterras.

Levering van de projectkeukens

Doordat de appartementen verschillende formaten en indelingen hebben, heeft Burodecide per appartement nagedacht over de locatie, lay-out en indeling van de keuken. Dit hebben ze doorgegeven aan ons waardoor wij per appartement een goed beeld hadden van het gewenste eindresultaat. Aan de hand van deze informatie hebben wij de benodigde onderdelen opgehaald uit onze opslag.

Voor dit project is er gekozen voor projectkeukens van Keller aangezien deze keukens van hoogwaardige kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Daarnaast is Keller keukens een milieubewust bedrijf en vinden ze maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Zo zijn de keukenbladen gemaakt van een nieuw duurzaam basismateriaal genaamd Greenpanel. Greenpanel draagt het FSC-keurmerk, is CARB2-gecertificeerd, is 100% recyclebaar, volledig biologisch afbreekbaar en meer! En toch betaalt u er niet meer voor dan voor de andere gangbare basismaterialen.

Moderne uitstraling en inbouwapparatuur

Aangezien het ging om een nieuwbouwproject met modern uitziende en strakke appartementen, hebben wij de keukens hierop aan laten sluiten. Zo zijn alle keukens voorzien van het nieuwste type inductiekookplaten van het merk ETNA. Deze kookplaten warmen niet alleen sneller op, maar zijn ook vriendelijker in gebruik. Wanneer u de potten of pannen van de kookplaat haalt koelt deze direct af waardoor de kookplaat, met name in de kleinere keukens, als extra aanrechtblad te gebruiken is.

Daarnaast zijn alle keukens voorzien van een inbouwkoelkast, vaatwasser, combi oven, afzuigkap en GROHE keukenkraan. De combi oven is geschikt voor het snel opwarmen van maaltijden en voor het bakken of zelfs grillen van gerechten. De vaatwasser in iedere keuken zorgt voor extra gemak voor de huurders. 

Voordelen van onze projectkeukens

De installatie van onze projectkeukens biedt een aantal voordelen voor de verhuurder.

Zo hebben wij:

  • De huurprijs van de woningen verbeterd door rekening te houden met de huurpunten.
  • Binnen een korte periode de keukens geleverd.
  • Keukens van hoge kwaliteit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 123 Projectkeukens doet naast nieuwbouwprojecten ook mutatieonderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 06 30 40 67 68.