Voordelige keukens

We hebben vele redenen waarom wij zaken doen met Bribus en Bruynzeel Keukens. De belangrijkste is dat deze keukenfabrikanten zo voordelig zijn. Wij berekenen dit voordeel aan onze klanten door. Daardoor kunnen wij extra voordelig voor u aan de slag. Bovendien hebben Bruynzeel en Bribus Keukens ervaring met de productie van projectkeukens.

Voor ieder budget een keuken

Het mooie aan de keukens van Bruynzeel en Bribus Keukens is dat ieder model keuken aan te passen is. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. In een grote woning past vaak ook een grotere keuken. Hierdoor krijg je, zowel met klein als met een groot budget, altijd de keuken van je dromen. Niet ieder huishouden heeft hetzelfde budget. Ook de ruimte en de persoonlijke wensen variëren per situatie. Bruynzeel Keukens biedt de mogelijkheid om ieder model keuken op de gebruiker af te stemmen. Van formaat en uitvoering tot aan de ingebouwde apparatuur.

Waardoor zijn Bruynzeel en Bribus keukens zo voordelig?

Hoe kunnen projectkeukens van deze kwaliteit zo goedkoop zijn? Goede vraag. We lichten dat graag toe aan de hand van de volgende vijf antwoorden:

  • Door een grote oplage van een bepaalde soort keuken
  • De juiste materiaalkeuze
  • Gebruik van gangbare maten
  • Keuze uit merken keukenapparatuur
  • Zo efficiënt mogelijk werkproces

Door een grote oplage van een bepaalde soort keuken

Keukenfabrikanten kunnen ervoor kiezen om op grote schaal keukens te produceren. Dit vermindert  de kostprijs direct. Een logische keuze waar wij volledig achter staan.

De juiste materiaalkeuze

Naast het afleveren van veel keuzes, is materiaalkeuze enorm belangrijk. Er zit nu eenmaal een groot verschil in prijs bij werkbladen van kunststof en de prijs van werkbladen van massief hout. Ook kan het kunststof geleverd worden in iedere gewenste kleur, met of zonder print en het is slijtvast. Kunststof is dus ook nog een duurzame keuze.

Gebruik van gangbare maten

Als een situatie vraagt om maatwerk, dan is dit altijd mogelijk. Wel is het zo dat, als er veel meetwerk aan te pas komt, dit doorwerkt in de prijs. Daarom is het handig voor projectontwikkelaars, om ons zo vroeg mogelijk bij het proces te betrekken. Dan kunnen we u over maten en vormen keukens adviseren. Het is in elk geval handig om al in de ontwerpfase rekening te houden met gangbare keukenafmetingen.

Keuze uit merken keukenapparatuur

De keuze voor inbouwapparatuur heeft veel invloed op de prijs van een projectkeuken. Er kan gekozen worden voor topmerken in de hogere prijsklassen, zoals Siemens of Boretti. Ook apparatuur in lagere prijsklassen volstaat vaak prima. Keuze voor deze apparatuur is gebruikelijk voor huurwoningen.

Zo efficiënt mogelijk werkproces

Het klinkt heel logisch dat efficiënt werken helpt om de kosten laag te houden. Dit geldt voor productie en distributie. Een lage prijs is dus ook het resultaat van continu verbeteren en het proces zo goed mogelijk faciliteren. Door het proces van productie tot levering zo efficiënt mogelijk te maken. Bovendien wordt er daarnaast ook rekening gehouden met het milieu. Alle restproducten bij de productie, worden gerecycled en opnieuw gebruikt. Als het gaat om het werkproces verbeteren, dan ben je als keukenproducent nooit klaar.

Wat kan 123Projectkeukens voor u betekenen?

Wij leveren en monteren projectkeukens tegen scherpe prijzen aan verhuurders en projectontwikkelaars. We adviseren en denken daarbij graag met u mee. Indien u dit wenst leveren we projectkeukens binnen enkele werkdagen. U kunt ons iedere werkdag telefonisch bereiken tussen 06:00 uur en 18:00. Ook kunt u het contactformulier invullen.