Voordelige keukens

Voordelige keukens van Nederlandse kwaliteit en voor Hollandse prijzen. De merken die wij leveren zijn onder andere Bribus Keukens, Keller Keukens en Bruynzeel Keukens. Doordat wij met vaste producenten werken, kunnen wij projectkeukens leveren voor scherpe prijzen. Toch kunnen wij ondanks de lage prijzen gewoon een gedegen advies geven en nemen wij de tijd voor onze klanten. De voordelige tarieven gaan niet ten koste van de service en de garantie. Voordelige keukens leveren aan onze klanten dankzij de efficiënte werkwijzen van productie tot de levering, dat is ons doel!

Deze merken zijn uitermate geschikt voor verhuurders en woningcorporaties, omdat ze onderhoudsarm zijn. Bij het mutatieonderhoud kan dus flink bespaard worden. Andere keukens kunnen wij ook leveren, neemt u daarvoor contact op met David van der Linde.

Goedkope keukens

Een vaak gehoorde zin als het om aankopen gaat is: goedkoop is duurkoop oftewel, uiteindelijk betalen dure aankopen zich terug. Wij bewijzen graag het tegendeel. Een keuken hoeft niet duur te zijn om perfect aan te sluiten op de wensen van de klant. Bovendien zit de fabrikant aan de garantietermijn vast. Voor huurwoningen zijn goedkopere keukens een uitkomst, doordat de huurpunten wel kunnen stijgen met een eigentijdse keuken.

Bribus Keukens prijslijst

Het grootste deel van de keukens van Bribus zijn projectkeukens. Dit zijn keukens met een moderne uitstraling. De spoelbakken van het wereldwijd bekende merk Reginox komen vaak terug in de keukens, omdat ze aansluiten op vrijwel elk design keuken. Doordat wij vaak met Bribus Keukens samenwerken, kennen we het bedrijf door en door. 123Projectkeukens kiest voor Bribus vanwege:

  • De keukens zijn aan te passen aan ieders wensen
  • Voor ieder budget een hedendaagse keuken
  • Geschikt voor een lange levensduur en onderhoudsarm

Om u vast een kijkje in de keuken te geven wat betreft de prijzen kunt u bij David van der Linde een prijslijst opvragen voor de verschillende keukens die we bieden. Voor prijzen en uitgebreide informatie, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wij horen graag van u! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dit kan via info@123projectkeukens.nl of bel met David op telefoonnummer 06 30 40 67 68.