Huurverhoging met huurpunt keukens

Om de maximale (kale) huurprijs van een huurwoning te bepalen wordt er gebruik gemaakt van een puntensysteem. Dit puntensysteem geeft de kwaliteit van de betreffende huurwoning weer en geeft informatie over de maximale huurprijs. Hierbij wordt er gekeken naar verschillende onderdelen van de woning zoals de oppervlakte van de vertrekken en energieprestaties, maar ook de voorzieningen in de keuken. Door rekening te houden met deze onderdelen kunt u als verhuurder een huurverhoging realiseren.

Huurverhogen?

Een manier om de huur van een huurwoning te verhogen is het plaatsen van een zogeheten huurpunt keuken. Een huurpunt keuken is een keuken die voldoet aan bepaalde eigenschappen waardoor de huurprijs van een woning verhoogd kan worden. Zo wordt er onder andere gekeken naar de grootte van het aanrecht, aansluitingen en de aanwezige apparatuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor huurverhoging?

Bent u benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn voor het verhogen van de (kale) huur met behulp van een huurpunt keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 06 30 40 67 68.