De voordelen van projectkeukens

Projectkeukens zijn keukens die speciaal ontwikkeld zijn om te gebruiken voor projecten. Hierbij gaat het met name om nieuwbouwprojecten en de rennovatie van bestaande huurwoningen door woningbouwverenigingen en architectenbureaus.

Projectkeukens bieden namelijk een hoop voordelen voor projectontwikkelaars waardoor de keuze voor een projectkeuken vaak al snel gemaakt is. Doordat wij standaard keukens van Bruynzeel, Bribus en Keller op voorraad hebben zijn wij in staat om zeer snel te leveren en installeren. Doordat wij in grote aantallen inkopen bij de keukenproducent zijn wij in staat om scherp geprijsde keukens te leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Door onze eigen montagedienst zijn wij in staat om vakkundige en snelle montage van keukens te bieden. Zo kunnen onze keukens binnen korte tijd geleverd en gemonteerd worden. Dit maakt onze keukens ook uitermate geschikt voor mutatieonderhoud.

De kosten van projectkeukens

De kosten van projectkeukens is sterk afhankelijk van het aantal, de grootte, het materiaal en het merk van de keukens. Wanneer budget een belangrijke rol speelt zijn met name Bribus keukens zeer geschikt. Wij helpen u graag met advies op maat. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 06:00 tot 18:00 op 06 30 40 67 68.

Mogelijkheden van projectkeukens

De mogelijkheden van onze projectkeukens zijn vrij divers. Zo kunnen wij:

  • Verschillende typen inbouwapparatuur leveren afhankelijk van uw wensen.
  • Milieubewuste en  duurzame keukens plaatsen.
  • Grote aantallen keukens plaatsen binnen een korte periode.
  • Zorgen voor verhoging van uw maximale huurprijs met huurpuntkeukens.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 06 30 40 67 68.